Morelowo-Glazurowane Kury Kornwalijskie
Morelowe glazurowane kury kornwalijskie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1515 kalorii, 101g białka, oraz 92g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.34 za porcję. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Jeśli masz cebulę, pieprz, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Morelowo-glazurowane kury dla dwojga, Glazurowane kury z dzikim ryżem i morelowym farszem, oraz Kury z dziczyzny kornwalijskiej w sosie morelowym.
Instrukcje
Na dużej patelni, podsmażyć seler i cebulę na maśle do miękkości; usunąć z ognia.
Dodać chleb, grzyby i przyprawy. Wrzucić tyle bulionu z kurczaka tylko nawilżyć.
Wypchaj kury. Związać pałeczki.
Umieść na stojaku w dużej płytkiej patelni do pieczenia. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę.
Piec, odkryte, 30-45 minut dłużej lub do soków mięsnych uruchomić jasne, fastrygowanie co 10-15 minut.
Jeśli używasz zielonej cebuli, najpierw zmiękcz je we wrzącej wodzie lub w kuchence mikrofalowej na kilka sekund, a następnie związać sznurek używany do wiązania pałeczek razem.
Udekoruj talerz rozmarynem w razie potrzeby.