Morelowe Brandy Funt ciasto III
Morelowe Brandy Funt ciasto III może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 643 kalorie, 8G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać migdałowy ekstrakt, vanillan Ekstrakt, krem, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Morelowe Brandy Funt, Morelowa Brandy i ciasto rumowe z brzoskwiniami, oraz Brandy Almond Pound Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka 10-calowa patelnia rurowa.
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Odstawić.
Połącz kwaśną śmietanę, aromat rumu, ekstrakt z pomarańczy, ekstrakt z migdałów, ekstrakt z cytryny, ekstrakt z wanilii i brandy morelową. Odstawić. W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po kolei. Ubić mieszankę mąki na przemian z kwaśną śmietaną i mieszaniną aromatów, mieszając tylko do momentu włączenia.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.