Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Apricot Pecan Bars spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Ten przepis służy 18 i kosztuje 70 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury morelowe, mieloną gałkę muszkatołową, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Apricot Coconut Pecan Batony, Apricot Pecan Crumb Bars, oraz Wegańskie Apricot Pecan Granola Batony.
Instrukcje
1
Rozwiń ciasto półksiężyc w prostokąt; naciśnij na nasmarowane 13-in. x 9-po. patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Posypać 1 szklanką orzechów pekan, cukrem cukierniczym, cynamonem i gałką muszkatołową. Łyżka konserwuje na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
3
W dużej misce, połączyć mąkę i brązowy cukier; pokroić w masło.