Morelowe Batoniki Orzechowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Apricot Pecan Bars spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Ten przepis służy 18 i kosztuje 70 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury morelowe, mieloną gałkę muszkatołową, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Apricot Coconut Pecan Batony, Apricot Pecan Crumb Bars, oraz Wegańskie Apricot Pecan Granola Batony.
Instrukcje
Rozwiń ciasto półksiężyc w prostokąt; naciśnij na nasmarowane 13-in. x 9-po. patelnia do pieczenia.
Posypać 1 szklanką orzechów pekan, cukrem cukierniczym, cynamonem i gałką muszkatołową. Łyżka konserwuje na wierzchu.
W dużej misce, połączyć mąkę i brązowy cukier; pokroić w masło.
Dodaj kokosa i pozostałe pekan.
Piec w temperaturze 375° przez 25-30 minut lub do złotego koloru. Schłodzić na stojaku z drutu przed cięciem.