Morela Kruszy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj kruszy morele. Ten przepis służy 9 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 3G białka, oraz 21 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, imbir, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Morela Kruszy, BlackBerry Kruszy, oraz Rabarbarowo-Jagodowe Kruszy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 375 F. Płaszcz 8-calowy kwadratowe naczynie do pieczenia z 1 łyżką masła. W maszynce połączyć mąkę, cukry granulowane i jasnobrązowe, proszek do pieczenia i sól. Puls do połączenia.
Dodać pozostałe masło i pulsować, aż kruchy.
Dodaj żółtko i wanilię i pulsuj, aż mieszanina po prostu się połączy, ale nadal jest krucha.
Przenieść 1/2 szklanki ciasta do małej miski lub przykryć folią i przechowywać w lodówce. Użyj opuszkami palców, aby równomiernie wcisnąć pozostałe ciasto do naczynia do pieczenia, popychając ciasto około 1/4 cala wokół krawędzi.
Połącz dżem i imbir w małej misce.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na skorupie. Pozostałe schłodzone ciasto pokruszyć na wierzchu.
Piec na złoty kolor, około 35 minut. Schłodzić na stojaku z drutu przez 20 minut przed cięciem.Wskazówka: jeśli jesteś naciśnięty na czas, po prostu włóż patelnię do zamrażarki na 5 minut, zamiast czekać, aż batony ostygną na blacie.