Momofuku Ogórek Z Rzepy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Momofuku ogórek z rzepy spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 478 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, kombu, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Momofuku Ogórek Z Marchwi, Pikle Z Buraków Momofuku, oraz Kalafior, rzepa i marchew ogórek przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ocet, cukier, wodę i sól w małym rondlu, ubijaj, aby rozpuścić cukier i sól, i szybko gotuj na wolnym ogniu.Natychmiast wlać solankę na rzepy, upewniając się, aby pokryć je całkowicie, ale pozostawiając 1/4 cala pokoju na górze słoika.
Ostudzić do temperatury pokojowej, około 1 godziny.Przykryj słoik szczelną pokrywką. Wstrząsnąć słoikiem lub odwrócić go do góry dnem, aby równomiernie rozprowadzić solankę, a następnie umieścić w lodówce na co najmniej 1 dzień, a najlepiej 1 tydzień przed użyciem. (Marynowana rzepa może być przechowywana w lodówce do 2 miesięcy.)