Mom ' s Easy Bean Bake
Mom ' s Easy Bean Bake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 457 kalorii, 16G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, sól, ogromną Północną fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Babeczki brązowo-cukrowe z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Easy Slice ' n ' Bake Vanilla Bean Christmas Sugar Cookies w / Whipped Buttercream, Hiszpański ryż mamy, oraz Najlepsze muffiny z cukinii mamy podobnych receptur.
Instrukcje
Posortować fasolę i spłukać zimną wodą.
Umieść fasolę w dużym rondlu; dodaj wodę do przykrycia o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 do 4 godzin lub do zmiękczenia fasoli.
Odcedź i opłucz fasolę, wyrzucając płyn.
Zwróć fasolę na patelnię. Przykryć świeżą wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do miękkości fasoli.
Spuścić, rezerwując płyn.
Połącz fasolę, 1 szklankę płynu i pozostałe składniki w nasmarowanym 2-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 1-1 / 4 godziny lub do miękkości fasoli, mieszając od czasu do czasu (w razie potrzeby dodać dodatkowy zarezerwowany płyn).