Moja Ulubiona Sałatka Ziemniaczana

Moja Ulubiona Sałatka Ziemniaczana
Moja ulubiona sałatka ziemniaczana może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka pieprzu, ziemniaków, musztardy dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 81 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ulubiona Sałatka Ziemniaczana, Ulubiona kiełbasa Bobby Sałatka ziemniaczana, oraz Ulubiona Zapiekanka Ziemniaczana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać 2 ćwiartki zimnej wody do garnka 4-ćwiartkowego i dodać 2 łyżki soli. Obierz ziemniaki jeden po drugim, dodając je do garnka podczas pracy. Przykryć garnek i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Natychmiast zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są bardzo miękkie, 25 do 30 minut, w zależności od ich wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić ziemniaki w durszlaku, przenieść je do blachy do pieczenia i ostudzić, aż będą mogły być obsługiwane.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
DurszlakDurszlak
3
Ziemniaki pokroić w nieregularną 1-calową kostkę i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać jajka, cebulę, seler, szalotki, ogórek, pietruszka, majonez, olej, ocet, i musztarda i dobrze wymieszać gumową szpatułką. Doprawić pozostałą 1 łyżeczką soli i pieprzem. Przykryć folią umieszczoną na równi z ziemniakami i schłodzić przez co najmniej 2 godziny lub najlepiej przez noc. (Sałatka przechowywana jest do 3 dni w lodówce.) Sprawdź przyprawę przed podaniem, a w razie potrzeby dodaj sól i pieprz do smaku. Jeśli masz zamiar dodać boczek, teraz jest czas, aby gotować, osuszyć i pokruszyć sześć plastrów. Tuż przed podaniem, top sałatkę ziemniaczaną z pokruszonym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
MajonezMajonez
Zielona CebulaZielona Cebula
PrzyprawyPrzyprawy
ZiemniakZiemniak
MusztardaMusztarda
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
SelerSeler
PieprzPieprz
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
BoczekBoczek
CebulaCebula
JajkoJajko
SólSól
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn