Moja Najlepsza Sałatka Z Tuńczykiem
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Moja najlepsza Sałatka z tuńczykiem może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 18g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś sól, seler, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone jabłko, można śledzić to danie główne z Szarlotka Gruszka Szarlotka jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Niedzielna zdrowa, pyszna, prawdziwa Sałatka z tuńczyka-do sałatki z tuńczyka, Melt, Korzyści zdrowotne tuńczyka: śródziemnomorska Sałatka Antipasto Tunan, oraz Chili Crusted Ahi Sałatka z tuńczykiem i awokado z sosem Kolendrowo-czosnkowym (GF!) ... i Fave Five Friday: zdrowy tuńczyk dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 9 składników. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Pokroić i wyrzucić skórki z kromek chleba, w razie potrzeby.
Rozłóż 6 kromek chleba równomiernie z sałatką z tuńczyka. Top z sałatą i pozostałe kromki chleba.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Robert Mondavi Napa Merlot. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.