Moja Mała Zupka Rybna

Moja Mała Zupka Rybna
Moja mała Zupka rybna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 1547 kalorii, 125g białka, oraz 66 g tłuszczu. Na 17,51 zł / porcja, ten przepis okładki 76% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ząbki czosnku, wywar rybny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Recipezaar. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest dobre. Spróbuj Zupa Rybna, Zupa Rybna, oraz Zupa Rybna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Warzywa do zupy pokroić na kawałki (pomidory, cebula, marchew, por, seler, imbir).Śledzie oczyścić, usunąć płetwę grzbietową i pokroić na większe kawałki. Jeśli chcesz, możesz zostawić płetwę ogonową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
SelerSeler
śledźśledź
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w garnku i smażyć śledź z obu stron przez około 1 minutę. Jeśli nie zdjąłeś płetw ogonowych, usuń te cztery kawałki i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
śledźśledź
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodać filety anchois i zapiekać przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka SzparagowaGotowa Fasolka Szparagowa
4
Dodaj wszystkie warzywa, curry i pieprz cayenne w proszku i gotować przez około 3 protokół. Dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
5
Dodaj bulion rybny i wodę i gotuj, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj przez około 1 godzinę i od czasu do czasu mieszaj.Podczas gotowania zupy pokrój filety rybne na kawałki wielkości kęsa. Wyczyść krewetki tygrysie. Odstawić.Dla Aioli pokroić czosnek na kawałki i dodać go razem z oliwą z oliwek i żółtka do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki TygrysieKrewetki Tygrysie
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
AioliAioli
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6
Wymieszać do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji. Sól do smaku. Włożyć Aioli do małej miseczki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Chleb francuski pokroić w plasterki i tosty na złoty kolor. Odstawić.Po 1 godzinie gotowania weź zupę z ognia i zupę puree, aż będzie gładka. Możesz to zrobić w robocie kuchennym. Zupa powinna być bardzo gładka i kremowa. Możesz przesiać zupę, aby usunąć wszystkie pozostałe kawałki i kości ryb.Włożyć zupę do piekarnika na małym ogniu i dodać sherry, sok z limonki, cukier i szafran.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
SzafranSzafran
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
8
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
9
Dodać kawałki łososia i tilapii, krewetki tygrysie i kawałki ogona śledzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki TygrysieKrewetki Tygrysie
śledźśledź
TilapiaTilapia
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
10
Niech gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut lub aż ryba jest zrobione i płatki łatwo.Zupę podzielić na miski i podawać z Aioli i tosty francuski chleb z boku.Uwaga na "małe całe ryby": używam śledzi.Uwaga na ogonach ryb: nie usuwam płetwy ogonowej i nie używam tych kawałków do dekoracji. Jeśli ci się nie podobają, usuń je. W takim przypadku możesz zostawić wszystkie kawałki śledzia w zupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
śledźśledź
AioliAioli
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia96
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn