Moja mała Zupka rybna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 1547 kalorii, 125g białka, oraz 66 g tłuszczu. Na 17,51 zł / porcja, ten przepis okładki 76% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ząbki czosnku, wywar rybny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Recipezaar. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest dobre. Spróbuj Zupa Rybna, Zupa Rybna, oraz Zupa Rybna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Warzywa do zupy pokroić na kawałki (pomidory, cebula, marchew, por, seler, imbir).Śledzie oczyścić, usunąć płetwę grzbietową i pokroić na większe kawałki. Jeśli chcesz, możesz zostawić płetwę ogonową.
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Słonina Wieprzowa
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w garnku i smażyć śledź z obu stron przez około 1 minutę. Jeśli nie zdjąłeś płetw ogonowych, usuń te cztery kawałki i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
śledź
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodać filety anchois i zapiekać przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa
4
Dodaj wszystkie warzywa, curry i pieprz cayenne w proszku i gotować przez około 3 protokół. Dobrze wymieszać.
Dodaj bulion rybny i wodę i gotuj, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj przez około 1 godzinę i od czasu do czasu mieszaj.Podczas gotowania zupy pokrój filety rybne na kawałki wielkości kęsa. Wyczyść krewetki tygrysie. Odstawić.Dla Aioli pokroić czosnek na kawałki i dodać go razem z oliwą z oliwek i żółtka do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki Tygrysie
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Aioli
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Wymieszać do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji. Sól do smaku. Włożyć Aioli do małej miseczki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aioli
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Chleb francuski pokroić w plasterki i tosty na złoty kolor. Odstawić.Po 1 godzinie gotowania weź zupę z ognia i zupę puree, aż będzie gładka. Możesz to zrobić w robocie kuchennym. Zupa powinna być bardzo gładka i kremowa. Możesz przesiać zupę, aby usunąć wszystkie pozostałe kawałki i kości ryb.Włożyć zupę do piekarnika na małym ogniu i dodać sherry, sok z limonki, cukier i szafran.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Francuski
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Szafran
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
8
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
9
Dodać kawałki łososia i tilapii, krewetki tygrysie i kawałki ogona śledzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki Tygrysie
śledź
Tilapia
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
10
Niech gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut lub aż ryba jest zrobione i płatki łatwo.Zupę podzielić na miski i podawać z Aioli i tosty francuski chleb z boku.Uwaga na "małe całe ryby": używam śledzi.Uwaga na ogonach ryb: nie usuwam płetwy ogonowej i nie używam tych kawałków do dekoracji. Jeśli ci się nie podobają, usuń je. W takim przypadku możesz zostawić wszystkie kawałki śledzia w zupie.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.