Moja Mała Zupka Rybna

Moja Mała Zupka Rybna
Moja mała Zupka rybna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 1547 kalorii, 125g białka, oraz 66 g tłuszczu. Na 17,51 zł / porcja, ten przepis okładki 76% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ząbki czosnku, wywar rybny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Recipezaar. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest dobre. Spróbuj Zupa Rybna, Zupa Rybna, oraz Zupa Rybna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Warzywa do zupy pokroić na kawałki (pomidory, cebula, marchew, por, seler, imbir).Śledzie oczyścić, usunąć płetwę grzbietową i pokroić na większe kawałki. Jeśli chcesz, możesz zostawić płetwę ogonową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
SelerSeler
śledźśledź
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w garnku i smażyć śledź z obu stron przez około 1 minutę. Jeśli nie zdjąłeś płetw ogonowych, usuń te cztery kawałki i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
śledźśledź
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodać filety anchois i zapiekać przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka SzparagowaGotowa Fasolka Szparagowa
4
Dodaj wszystkie warzywa, curry i pieprz cayenne w proszku i gotować przez około 3 protokół. Dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
5
Dodaj bulion rybny i wodę i gotuj, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj przez około 1 godzinę i od czasu do czasu mieszaj.Podczas gotowania zupy pokrój filety rybne na kawałki wielkości kęsa. Wyczyść krewetki tygrysie. Odstawić.Dla Aioli pokroić czosnek na kawałki i dodać go razem z oliwą z oliwek i żółtka do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki TygrysieKrewetki Tygrysie
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
AioliAioli
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Wymieszać do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji. Sól do smaku. Włożyć Aioli do małej miseczki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Chleb francuski pokroić w plasterki i tosty na złoty kolor. Odstawić.Po 1 godzinie gotowania weź zupę z ognia i zupę puree, aż będzie gładka. Możesz to zrobić w robocie kuchennym. Zupa powinna być bardzo gładka i kremowa. Możesz przesiać zupę, aby usunąć wszystkie pozostałe kawałki i kości ryb.Włożyć zupę do piekarnika na małym ogniu i dodać sherry, sok z limonki, cukier i szafran.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
SzafranSzafran
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
8
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
9
Dodać kawałki łososia i tilapii, krewetki tygrysie i kawałki ogona śledzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki TygrysieKrewetki Tygrysie
śledźśledź
TilapiaTilapia
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
10
Niech gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut lub aż ryba jest zrobione i płatki łatwo.Zupę podzielić na miski i podawać z Aioli i tosty francuski chleb z boku.Uwaga na "małe całe ryby": używam śledzi.Uwaga na ogonach ryb: nie usuwam płetwy ogonowej i nie używam tych kawałków do dekoracji. Jeśli ci się nie podobają, usuń je. W takim przypadku możesz zostawić wszystkie kawałki śledzia w zupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
śledźśledź
AioliAioli
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia96
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn