Moist Cornbread Dressing with Spicy Crawfish
Przepis Moist Cornbread Dressing z pikantnymi rakami może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w mniej więcej 16 minut. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 70 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mielony pieprz, ogony raków i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb kukurydziany z serem Jalapeno z rakiem etouffee, Pikantny Chorizo Cornbread Sage Dressing, oraz Cajun Crawfish Cornbread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 1/2 Puchar masła w dużej głębokiej patelni lub holenderski piekarnik. Podsmażyć cebulę i seler 4 do 5 minut lub do chrupkiego-przetargu.
Dodaj bulion z kurczaka, ogony rakowe, pozostałe 1/4 szklanki masła i czerwoną paprykę; doprowadzić do wrzenia.
Dodać farsz z chleba kukurydzianego; delikatnie podrzucać i puchać widelcem, aż farsz będzie zwilżony.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Gunderloch Estate Riesling Dry z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Gunderloch Estate Riesling Dry]()
Gunderloch Estate Riesling Dry