Przepis Beefy Burritos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. 16 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz ryż instant, kukurydzę z kernela, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Mocne Burritos, Beefy Rice, oraz Beefy Calzones.
Instrukcje
1
Gotować wołowinę w 12-calowej patelni na średnim ogniu, aż dobrze rumiane, mieszając często do oddzielenia mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wylać tłuszcz.
3
Wymieszać zupę, sos picante, kukurydza, ryż, ser i wodę na patelni i podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średniego. Przykryć i gotować przez 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Picante
Ser
Woda
Kukurydza
Ryż
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Wyjmij patelnię z ognia i odstaw na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Łyżka około 2/3 szklanki mieszanki wołowiny w dół środka każdej tortilli. Złóż boki tortilli wokół napełniania, a następnie złóż końce, aby zamknąć nadzienie.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Stoltz Organic Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.