Moby ' s wegańskie naleśniki z jagodami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur morn posiłek, więc dać Moby ' s wegańskie naleśniki jagodowe spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 457 kalorii. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka sody oczyszczonej, oleju roślinnego, otrębów pszennych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wegańskie Naleśniki Jagodowo-Kokosowe, Wegańskie Jagodowe Naleśniki Muffin, oraz Puszyste Wegańskie Naleśniki Z Jagodami Quinoa.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj mąkę orkiszową, otręby owsiane, otręby pszenne, sodę oczyszczoną i sól.
Dodać mleko sojowe i mieszać aż do całkowitego połączenia.
Szczotkuj dużą nonstick lub żeliwną patelnię lub patelnię z olejem i podgrzewaj na umiarkowanym ogniu, aż będzie gorąco, ale nie pali. Pracując w 3 do 4 partiach, wlać 1/4 szklanki ciasta na naleśnik na patelnię i wcisnąć 12 do 15 jagód do każdego naleśnika. Gotować, aż pojawią się bąbelki i pop na powierzchni i spody są złotobrązowe, 3 do 4 minut. Flip naleśniki, następnie wyłączyć ogień i niech naleśniki nadal gotować na patelni, aż spody są twarde i światło złoty brąz, o 3 minuty więcej.
Przełożyć na talerz, jagody do góry i ogrzać.
Powtórz, aby gotować Pozostałe naleśniki, smarowanie i podgrzewanie patelni między każdą porcją.
Naleśniki podawać na ciepło z dodatkowymi jagodami i syropem klonowym.