Mleko Duszone Łopatki Wieprzowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać mleko duszone łopatki wieprzowe spróbować. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 17g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 65 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, mleko, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łopatka Wieprzowa Duszona W Mleku, Mleko duszone łopatka wieprzowa z kaszą manną Gnocchi, oraz Ragu wieprzowe duszone na mleku ze świeżym Fettuccine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą głęboką patelnię żeliwną na średnim ogniu na górze pieca.
Dodaj trochę oleju i pozwól, aby stał się gorący.
Dodaj wieprzowinę i gotuj przez około 5 minut, obracając, aby zapewnić równomierne brązowienie ze wszystkich stron.
Dodaj pozostałe składniki i doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu. Gotować przez dwie godziny w temperaturze 350 stopni F. odwrócić mięso w połowie gotowania. Mięso jest gotowane raz miękkie, ale nie spada apart.To podawać, umieścić mięso na desce do krojenia i pokroić w plastry 1/4 cala.
Na talerz ułożyć łyżkę puree z fasoli fava, a na wierzch wyłożyć ragout z warzyw i kilka plastrów duszonej wieprzowiny, a następnie prażoną cebulę.