Mleko Duszone Łopatki Wieprzowe

Mleko Duszone Łopatki Wieprzowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać mleko duszone łopatki wieprzowe spróbować. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 17g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 65 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, mleko, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łopatka Wieprzowa Duszona W Mleku, Mleko duszone łopatka wieprzowa z kaszą manną Gnocchi, oraz Ragu wieprzowe duszone na mleku ze świeżym Fettuccine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą głęboką patelnię żeliwną na średnim ogniu na górze pieca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2
Dodaj trochę oleju i pozwól, aby stał się gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
3
Dodaj wieprzowinę i gotuj przez około 5 minut, obracając, aby zapewnić równomierne brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Spuścić nadmiar oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
5
Dodaj pozostałe składniki i doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu. Gotować przez dwie godziny w temperaturze 350 stopni F. odwrócić mięso w połowie gotowania. Mięso jest gotowane raz miękkie, ale nie spada apart.To podawać, umieścić mięso na desce do krojenia i pokroić w plastry 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Na talerz ułożyć łyżkę puree z fasoli fava, a na wierzch wyłożyć ragout z warzyw i kilka plastrów duszonej wieprzowiny, a następnie prażoną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn