Miętowe ciasto warstwowe z lukrem z trzciny cukrowej

Miętowe ciasto warstwowe z lukrem z trzciny cukrowej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z mięty pieprzowej z lukrem z trzciny cukrowej. Ten przepis służy 10. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 543 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mąkę tortową, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peppermint Candy Cane Bundt Cake, Diabelski tort czekoladowy z lukrem z trzciny cukrowej, oraz Red Velvet Layer Cake with Peppermint Cream Cheese Frosting dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób ciasto: umieść stojaki w środkowej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F. Lekko posmaruj trzy 8-calowe okrągłe patelnie do ciast i ułóż DNA papierem do pergaminu; pergamin i pył posmaruj mąką, wyciągając nadmiar. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połączyć mleko i ekstrakty wanilii i mięty pieprzowej w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Beat masło w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż gładka, o 1 minutę. Stopniowo ubijaj w 1 szklance cukru, a następnie zwiększaj prędkość miksera do wysokiej i kontynuuj ubijanie, aż będzie lekki i puszysty, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Zmniejsz prędkość mieszania do niskiej i dodaj mieszankę mąki w 3 dodatkach, na przemian z mieszanką mleczną, zaczynając i kończąc mieszanką mąki, aż do połączenia. Zeskrobać po stronie miski, następnie zwiększyć prędkość miksera do średniej i ubić, aż będzie gładka, o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
W osobnej dużej misce (za pomocą czystych ubijaczy) ubij białka mikserem na dużej prędkości, aż do spienienia. Stopniowo dodawaj pozostałą 1/2 szklanki cukru i kontynuuj ubijanie, aż utworzą się sztywne, lśniące szczyty, około 6 minut. Używając gumowej szpatułki, delikatnie złóż białka do ciasta w 3 dodatkach, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Podziel ciasto równomiernie między przygotowane Patelnie.
7
Piec, zmieniając pozycję patelni w połowie, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Niech ciasto ostygnie 10 minut w patelniach, a następnie uruchomić nóż wokół krawędzi i odwrócić na stojaki do całkowitego ostygnięcia. Odklej pergamin. (Ciasta można przygotować do 1 dnia wcześniej; owinąć w folię i przechowywać w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
9
Dodać lukier: napełnij średni rondel z 1 do 2 cali wody i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
10
Połączyć cukier, syrop kukurydziany, białka, 2 łyżki wody i soli w żaroodpornej misce i ustawić na rondlu (nie pozwól miski dotknąć wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Ubijać, aż cukier się rozpuści, a mieszanina rejestruje 165 stopni F na termometrze cukierkowym, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
12
Wyjmij miskę z patelni i ubijaj mikserem na średniej prędkości, aż utworzą się miękkie szczyty, około 5 minut. Zwiększyć prędkość miksera do wysokiej I beat aż puszyste i chłodne, o 4 Więcej minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Dodać ekstrakty wanilii i mięty pieprzowej i ubić aż połączone, 1 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
1
Na talerzu ułożyć 1 warstwę ciasta i na wierzchu rozprowadzić 1 szklankę lukru; posypać około 2 łyżkami zmiażdżonych lasek cukierkowych. Wierzch z kolejną warstwą ciasta, rozprowadzić z 1 szklanką lukru i posypać kolejne 2 łyżki zmiażdżone laski cukierków. Na wierzchu wyłożyć ostatnią warstwę ciasta, a następnie zamrozić wierzch i bok ciasta pozostałym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Candy CaneCandy Cane
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2
Posypać więcej zmiażdżone laski cukierków na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Candy CaneCandy Cane
3
Zdjęcia Johnny Miller
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn