Miętowa Sałatka Pszenno-brzoskwiniowa
Miętowy Bulgur pszenica i brzoskwinia sałatka może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką miód, pszenicę bulgur, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Miętowa Sałatka Bulgur Z Łososiem I Ogórkami Przepis, Sałatka Pszenna Bulgur, oraz Sałatka Pszenna Bulgur.
Instrukcje
Połączyć wrzącą wodę i bulgur w dużej misce; odstawić 1 godzinę lub do wchłonięcia wody.
Połącz soki i kolejne 4 składniki (przez pieprz), dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać brzoskwinię, jicama i miętę do bulgur; wrzucić do połączenia.
Mieszanka opatrunkowa mżawka nad mieszaniną bulgur; wrzucić do herbu. Chill 1 godzina.