Miętowa Sałatka Pszenno-brzoskwiniowa

Miętowa Sałatka Pszenno-brzoskwiniowa
Miętowy Bulgur pszenica i brzoskwinia sałatka może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką miód, pszenicę bulgur, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Miętowa Sałatka Bulgur Z Łososiem I Ogórkami Przepis, Sałatka Pszenna Bulgur, oraz Sałatka Pszenna Bulgur.

Instrukcje

1
Połączyć wrzącą wodę i bulgur w dużej misce; odstawić 1 godzinę lub do wchłonięcia wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Połącz soki i kolejne 4 składniki (przez pieprz), dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Dodać brzoskwinię, jicama i miętę do bulgur; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
JicamaJicama
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
4
Mieszanka opatrunkowa mżawka nad mieszaniną bulgur; wrzucić do herbu. Chill 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn