Przepis Peppermint Hot Chocolate Cupcake może zaspokoić Amerykański głód w przybliżeniu 1 godzina. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 375 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czekoladowe babeczki-najlepszy test czekoladowych babeczek upieczonych przez 50 piekarzy i liczących, Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake, oraz Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia cupcake lub muffin patelni z 24 regularnych wielkości wkładki cupcake.
Połącz ze sobą chipsy czekoladowe i gorącą kawę, mieszając od czasu do czasu, aż czekolada się stopi i mieszanina będzie gładka. W dużej misce przesiać razem cukier, mąkę, kakao w proszku, soda oczyszczona, proszek do pieczenia i sól. W innej misce ubij jajka mikserem elektrycznym, aż lekko zgęstnieją. Powoli dodajemy maślankę, olej i wanilię.
Aby złożyć: za pomocą Apple corer, usuń środek każdej babeczki. Napełnij każdą babeczkę łyżką czekoladowego Ganache. Używając wypełnionego lukrem worka z ciastami, zamroź babeczki.
Dodać śmietanę i masło na wolnym ogniu w małym rondelku. Wyłączyć ogień i dodać czekoladę. Mieszaj mieszaninę, aż będzie gładka. Odstawić do ostygnięcia.