Mięso Lite: łosoś i szparagi Casarecce
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj mięsa Lite: łososia i szparagów Casarecce. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 624 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka szparagów, grubej soli i pieprzu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Casarecce ze szparagami, groszkiem cukrowym i ricottą, Meat Lite: kalafior Ain ' t No Wallflower, oraz Meat Lite: Orzechowy Makaron.
Instrukcje
Rybę płatkować widelcem lub palcami i odstawić. Przynieś duży garnek osolonej wody do toczącego się wrzenia.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i pocić je przez około 2 minuty, aż zaczną mięknąć.
Dodaj szparagi i smażyć przez 3 do 5 protokół, aż szparagi jest po prostu miękkie.
Jajka, mleko i ser ubić w dużej misce. Ustaw miskę obok zlewu, aby uzyskać dostęp natychmiast po opróżnieniu makaronu.
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj do al dente.
Odcedzić, mocno wstrząsnąć 2 lub 3 razy, aby wyeliminować nadmiar wody i natychmiast przenieść do miski z mieszaniną jaj. Wrzucić stale przez 30 sekund lub tak, pokrycie wszystkich makaronu z sosem, jak zgęstnieje.
Dodać szparagi i cebulę i wrzucić do połączenia. Delikatnie złożyć płatki ryb.
Doprawić solą i pieprzem do smaku i podawać z dodatkowym Parmigiano-Reggiano, jeśli chcesz.