Mięso Lite: Portobello hamburgery z chrupiącym Prosciutto i rukola Mayo

Mięso Lite: Portobello hamburgery z chrupiącym Prosciutto i rukola Mayo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać mięso Lite: Portobello hamburgery z chrupiącym Prosciutto i rukola Mayo spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.73 za porcję. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 13g białka, oraz 19g tłuszczu. Mieszanka grzybów portobello, mielony pieprz, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meat Lite: Portobello i Herbed ricotta kanapki, Meat Lite: Lamb Falafel Burgers, oraz Grillowane hamburgery Teriyaki Portobello z miodem Wasabi Mayo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać marynatę ubijając razem czosnek, sól, płatki czerwonej papryki, sos Worcestershire, musztarda, ocet i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Pieczarki włożyć do dużej torebki zapinanej na suwak i zalać marynatą. Zamknąć i przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę lub do nocy, odwracając worek okresowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
3
Dodać majonez rukola łącząc tofu, ocet, musztarda, sok z cytryny, sos Worcestershire, sól, pieprz, oliwa z oliwek, rukola i ser w misce robota kuchennego. Puree, aż mieszanina będzie gładka i jasnozielona. Przechowywać w lodówce, aż tuż przed podaniem hamburgery. Możesz jechać do przodu - utrzyma się przez trzy dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Rozgrzej piekarnik do 204°. ułóż plastry prosciutto na silpacie lub pergaminie wyłożonym blachą do pieczenia i piec 2 do 3 minut przed odwróceniem, a następnie minutę lub dwie na drugiej stronie. Czas będzie się różnić w zależności od piekarnika, ale plastry powinny przyciemnić kolor i stać się lekko chrupiące (będą chrupiące ładnie, jak ostygną). Obserwuj je uważnie, łatwo się palą. Odstawić podczas gotowania grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
5
Wyreguluj górny stojak piekarnika, aby był cztery cale poniżej elementu grzejnego i rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
6
Wyjmij grzyby z marynaty, zetrzyj i wyrzuć nadmiar, i umieść je na naoliwionym stojaku do pieczenia ustawionym wewnątrz obramowanej patelni do pieczenia. Broil przez 2 do 3 minut na stronę. Upiecz bułki hamburgerowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
7
Aby zebrać hamburgery, rozprzestrzeniać niektóre rukola mayo na dnie bułki, góry z grzybem, 2 kawałki prosciutto, i dodatkowe rukola mayo, jeśli chcesz. Lubię podawać hamburgery z pieczonym ziemniakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn