Mięso Lite: Portobello hamburgery z chrupiącym Prosciutto i rukola Mayo

Mięso Lite: Portobello hamburgery z chrupiącym Prosciutto i rukola Mayo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać mięso Lite: Portobello hamburgery z chrupiącym Prosciutto i rukola Mayo spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.73 za porcję. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 13g białka, oraz 19g tłuszczu. Mieszanka grzybów portobello, mielony pieprz, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meat Lite: Portobello i Herbed ricotta kanapki, Meat Lite: Lamb Falafel Burgers, oraz Grillowane hamburgery Teriyaki Portobello z miodem Wasabi Mayo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać marynatę ubijając razem czosnek, sól, płatki czerwonej papryki, sos Worcestershire, musztarda, ocet i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
2
Pieczarki włożyć do dużej torebki zapinanej na suwak i zalać marynatą. Zamknąć i przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę lub do nocy, odwracając worek okresowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3
Dodać majonez rukola łącząc tofu, ocet, musztarda, sok z cytryny, sos Worcestershire, sól, pieprz, oliwa z oliwek, rukola i ser w misce robota kuchennego. Puree, aż mieszanina będzie gładka i jasnozielona. Przechowywać w lodówce, aż tuż przed podaniem hamburgery. Możesz jechać do przodu - utrzyma się przez trzy dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzej piekarnik do 204°. ułóż plastry prosciutto na silpacie lub pergaminie wyłożonym blachą do pieczenia i piec 2 do 3 minut przed odwróceniem, a następnie minutę lub dwie na drugiej stronie. Czas będzie się różnić w zależności od piekarnika, ale plastry powinny przyciemnić kolor i stać się lekko chrupiące (będą chrupiące ładnie, jak ostygną). Obserwuj je uważnie, łatwo się palą. Odstawić podczas gotowania grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Wyreguluj górny stojak piekarnika, aby był cztery cale poniżej elementu grzejnego i rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Wyjmij grzyby z marynaty, zetrzyj i wyrzuć nadmiar, i umieść je na naoliwionym stojaku do pieczenia ustawionym wewnątrz obramowanej patelni do pieczenia. Broil przez 2 do 3 minut na stronę. Upiecz bułki hamburgerowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
7
Aby zebrać hamburgery, rozprzestrzeniać niektóre rukola mayo na dnie bułki, góry z grzybem, 2 kawałki prosciutto, i dodatkowe rukola mayo, jeśli chcesz. Lubię podawać hamburgery z pieczonym ziemniakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn