Mięso Lite: Portobello hamburgery z chrupiącym Prosciutto i rukola Mayo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać mięso Lite: Portobello hamburgery z chrupiącym Prosciutto i rukola Mayo spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.73 za porcję. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 13g białka, oraz 19g tłuszczu. Mieszanka grzybów portobello, mielony pieprz, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meat Lite: Portobello i Herbed ricotta kanapki, Meat Lite: Lamb Falafel Burgers, oraz Grillowane hamburgery Teriyaki Portobello z miodem Wasabi Mayo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać marynatę ubijając razem czosnek, sól, płatki czerwonej papryki, sos Worcestershire, musztarda, ocet i olej.
Pieczarki włożyć do dużej torebki zapinanej na suwak i zalać marynatą. Zamknąć i przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę lub do nocy, odwracając worek okresowo.
Dodać majonez rukola łącząc tofu, ocet, musztarda, sok z cytryny, sos Worcestershire, sól, pieprz, oliwa z oliwek, rukola i ser w misce robota kuchennego. Puree, aż mieszanina będzie gładka i jasnozielona. Przechowywać w lodówce, aż tuż przed podaniem hamburgery. Możesz jechać do przodu - utrzyma się przez trzy dni.
Rozgrzej piekarnik do 204°. ułóż plastry prosciutto na silpacie lub pergaminie wyłożonym blachą do pieczenia i piec 2 do 3 minut przed odwróceniem, a następnie minutę lub dwie na drugiej stronie. Czas będzie się różnić w zależności od piekarnika, ale plastry powinny przyciemnić kolor i stać się lekko chrupiące (będą chrupiące ładnie, jak ostygną). Obserwuj je uważnie, łatwo się palą. Odstawić podczas gotowania grzybów.
Wyreguluj górny stojak piekarnika, aby był cztery cale poniżej elementu grzejnego i rozgrzej brojlery.
Wyjmij grzyby z marynaty, zetrzyj i wyrzuć nadmiar, i umieść je na naoliwionym stojaku do pieczenia ustawionym wewnątrz obramowanej patelni do pieczenia. Broil przez 2 do 3 minut na stronę. Upiecz bułki hamburgerowe.
Aby zebrać hamburgery, rozprzestrzeniać niektóre rukola mayo na dnie bułki, góry z grzybem, 2 kawałki prosciutto, i dodatkowe rukola mayo, jeśli chcesz. Lubię podawać hamburgery z pieczonym ziemniakiem.