Mięso, Bulgur i ryż Dolmades

Mięso, Bulgur i ryż Dolmades
Mięso, Bulgur i ryż Dolmades może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,38 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka bulgur, bulion z kurczaka mniej sodu, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Azjatycka Sałatka Ryżowa Bulgur, Farsz Z Dzikiego Ryżu I Bulguru, oraz Pilaw Bulgur Z Zieloną Soczewicą, Podany Z Karmelizowaną Cebulą-Mercimekli Bulgur Pilavi.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym i przetwarzaj do zmielenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Połącz mieszaninę kopru włoskiego z wołowiną, ryżem, bulgurem i olejem. Zetrzeć połówki pomidorów na mieszaninie; wyrzucić skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Koper WłoskiKoper Włoski
PomidorPomidor
WołowinaWołowina
RyżRyż
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Posypać mieszaninę wołowiny pieprzem i solą; wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
SólSól
4
Liście winogron opłukać pod zimną wodą, osuszyć i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Usunąć łodygi i wyrzucić. Łyżka 1 zaokrąglona łyżka mieszanki wołowiny na środku każdego liścia winogron. Przynieś 2 przeciwległe punkty liścia do środka i złóż wypełnienie. Zaczynając od 1 krótkiej strony, zwinąć liść szczelnie, galaretkowaty sposób. Powtórz procedurę z pozostałymi liśćmi winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
WinogronaWinogrona
GalaretkaGalaretka
WołowinaWołowina
RolkaRolka
6
Umieścić nadziewane liście winogron blisko siebie, szew boki w dół, w holenderskim piekarniku pokrytym natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Liście WinogronLiście Winogron
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
7
Dodać bulion i sok; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut. Ostrożnie usuń dolmades z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę. Wymieszać mieszankę skrobi kukurydzianej do bulionu; doprowadzić do wrzenia; gotować przez 1 minutę. Wymieszać z koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BulionBulion
WodaWoda
KoperKoper
9
Podawać z dolmades.
10
Dekoruj klinami cytryny, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn