Mięsny pasztet z patelni
Mięsna zapiekanka na patelni wymaga około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 26 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 316 kalorii . Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 1,98 USD za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w dziesiątkę. Mieszanka musztardy, jajek, sosu worcestershire i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się dobrze jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Jest dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 52% . Bananowy kokosowy chleb z tybetańskimi jagodami goji , bochenek z jagodami chia i makiem - bezglutenowy i bezmleczny oraz bochenek z jagodami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj pierwsze sześć składników.
Dodaj krakersy, cebulę, seler i marchewkę.
Dodaj wołowinę i dobrze wymieszaj. Włóż na patelnię o średnicy 10 cali. Jeśli chcesz, polej ketchupem i musztardą.
Przykryj i gotuj na średnim ogniu przez 8 minut. Zmniejsz ogień do niskiego; przykryj i gotuj przez kolejne 15-20 minut lub do momentu, aż mata nie będzie już różowa, a termometr do mięsa wskaże 160°.
Odstawić na kilka minut przed podaniem.