Mięsny Burger
Burger miłośnika mięsa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 1012 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pomidor, ocet balsamiczny, bułkę tartą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pizza miłośnika mięsa, Pizza miłośnika mięsa, oraz Pizza miłośnika mięsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Miejsce boczek na patelni na średnim ogniu, i gotować, aż brązowy i chrupiące.
Usuń boczek z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Powrót patelni do ciepła i zwiększyć temperaturę do średnio-wysokiej.
Dodać cebulę i czosnek, i mieszać smażyć, aż cebula jest miękka i czosnek zaczyna brązowieć.
Dodać ocet balsamiczny i gotować mieszając przez minutę.
Dodać pokrojone grzyby i gotować przez trzy dodatkowe minuty.
Zdjąć patelnię z ognia i odstawić.
Drobno posiekać 4 plastry boczku (zachowując pozostałe 4). W średniej misce połącz posiekany boczek, mieloną wołowinę, bułkę tartą, włoską przyprawę, parmezan, mieszaninę grzybów i jajko.
Dobrze wymieszać za pomocą rąk. Doprawić solą i pieprzem i uformować na dwa paszteciki.
Otwórz dwie połówki bułki hamburgerowej na nieprzetworzonym arkuszu ciastek.
Na każdą połówkę ułożyć po jednym pasztecie wołowym i przykryć po jednym kawałku pomidora, 2 plastrami boczku i jednym kawałkiem szwajcarskiego sera.
Piec przez 25 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż mięso się ugotuje.