Burger miłośnika mięsa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 1012 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pomidor, ocet balsamiczny, bułkę tartą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pizza miłośnika mięsa, Pizza miłośnika mięsa, oraz Pizza miłośnika mięsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Miejsce boczek na patelni na średnim ogniu, i gotować, aż brązowy i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Usuń boczek z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, Obrane
4
Powrót patelni do ciepła i zwiększyć temperaturę do średnio-wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodać cebulę i czosnek, i mieszać smażyć, aż cebula jest miękka i czosnek zaczyna brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodać ocet balsamiczny i gotować mieszając przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
7
Dodać pokrojone grzyby i gotować przez trzy dodatkowe minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8
Zdjąć patelnię z ognia i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Drobno posiekać 4 plastry boczku (zachowując pozostałe 4). W średniej misce połącz posiekany boczek, mieloną wołowinę, bułkę tartą, włoską przyprawę, parmezan, mieszaninę grzybów i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Dobrze wymieszać za pomocą rąk. Doprawić solą i pieprzem i uformować na dwa paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
11
Otwórz dwie połówki bułki hamburgerowej na nieprzetworzonym arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Hamburgerowa
Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
12
Na każdą połówkę ułożyć po jednym pasztecie wołowym i przykryć po jednym kawałku pomidora, 2 plastrami boczku i jednym kawałkiem szwajcarskiego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Paszteciki Wołowe
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
13
Piec przez 25 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż mięso się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala