Mięsny sos z suszonych pomidorów może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na sosy. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis przeznaczony jest dla 12 osób i kosztuje 1,57 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 11 g białka, 18 g tłuszczu i łącznie 249 kalorii. Jeśli masz pod ręką liść laurowy, mieloną wołowinę, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 8 godzin i 35 minut. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj (wegańskiego!) suszonego pomidora Fettuccine Alfredo + jak zrobić własne suszone pomidory, (wegańskiego!) suszonego pomidora Fettuccine Alfredo + jak zrobić własne suszone pomidory i (wegańskie!) Suszone pomidory Fettuccine Alfredo + Jak zrobić własne suszone pomidory dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż kiełbasę, wołowinę, cebulę, zieloną paprykę, seler i czosnek na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ.