Mięsiste Chili Warzywne
Mięsne Chili warzywne wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką fasolę, mielony kminek, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to bardzo przystępne przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 64%. Podobne przepisy to Bogate Mięsne Chili Warzywne, Mięsista Lasagna Chili, oraz Mięsiste Chili Z Trzema Fasolami.
Instrukcje
W dużym rondlu gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Dodaj pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut lub do miękkości warzyw.
Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache
Chili działa naprawdę dobrze z Cava, Shiraz i Grenache. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava]()
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava