Miękki ser oliwkowo-czosnkowy z bagietką pełnoziarnistą

Miękki ser oliwkowo-czosnkowy z bagietką pełnoziarnistą może być tylko przyprawą, której szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 431 kalorii, 14g białka, oraz 25g tłuszczu na porcję. Za $1.7 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. 143 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka czosnku, sera ricotta, serka śmietankowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Miękki ser oliwkowo-czosnkowy z bagietką pełnoziarnistą, Biszkopty serowo-oliwkowe z oliwkowo-natką pietruszki, oraz Ser Śmietankowo-Oliwkowy Do Smarowania są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik 425 stopni F.
Umieść oliwki w robocie kuchennym i zetrzyj czosnek, dodaj serek śmietankowy i ser ricotta. Pulse ser i oliwki w dość gładką pastę.
Przełóż do miski i posyp orzechami laskowymi. Opiekaj chleb na blasze do pieczenia przez 5 do 10 minut, aby był lekko chrupiący. Otocz pastę chlebem, chipsami pita i selerem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Dip. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Masia de la Luz Cava Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.