Miód-Sriracha Glazed Buffalo Wings

Miód-Sriracha Glazed Buffalo Wings może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 666 kalorii, 31g białka, oraz 60 g tłuszczu na porcję. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 199 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skrzydełka z kurczaka, Sriracha, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Skrzydełka Sriracha Buffalo, Zdrowe Skrzydełka Z Kurczaka Sriracha "Buffalo", oraz Morelowe Szkliwione Skrzydła Sriracha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 93°. przygotuj frytkownicę, napełniając olejem do sugerowanego przez producenta poziomu napełnienia. (Alternatywnie można użyć żeliwnej lub innej szerokiej miski o dużej wytrzymałości; napełnij olejem na głębokość od 2 do 3 cali, ale nie więcej niż w połowie boku patelni.) Włóż końcówki skrzydeł pod skrzydło, aby uniknąć ich przypalenia, lub usuń końcówki i zapisz, aby zrobić zapas.
Rozgrzać olej do temperatury 350 ° F. smażyć skrzydełka partiami przez 10 do 12 minut, aż będą chrupiące i złociste. Uważaj, aby nie tłoczyć patelni, ponieważ znacznie obniży to temperaturę oleju i spowoduje rozmoczone skrzydła. Trzymaj partie ugotowanych skrzydełek na stojaku z drutu ustawionym na blasze do pieczenia (lub na blasze wyłożonej folią) w nagrzanym piekarniku, aż wszystkie skrzydła zostaną usmażone.
Podczas gdy skrzydła są smażenia, roztopić masło w średnim rondlu na małym ogniu.
Dodaj Sriracha, miód, sól, i sok z limonki, mieszając do połączenia. Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Umieść gotowane skrzydełka w dużej misce do mieszania i wrzuć mieszaninę Sriracha. Pokrój pokryte skrzydełka na dużym talerzu, przyozdabiając kolendrą i sezamem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Skrzydełka z kurczaka można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Możesz spróbować Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Antica Chardonnay (Mountain Select)]()
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.