Miód-Gruszka Ricotta
Miód-Gruszka Ricotta to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz gruszkę bosc, miód, sól koszerną i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Słodkie wstążki gruszki Ricotta z prażonymi miodowymi orzechami włoskimi i figami, Pełnoziarniste, surowe naleśniki z kwiatem pomarańczy i ricottą zaadaptowane z pełnoziarnistego miodu Donna Hay i naleśników z ricottą z "Fresh and Light", oraz Deser Gruszkowy Ricotta.
Instrukcje
Połówki i rdzeń gruszki, a następnie pokroić w plasterki, pozostawiając nienaruszony koniec łodygi i nie przecinając, aby oddzielić plasterki. Wycisnąć sok z cytryny na pokrojonej stronie połówek gruszki.
Ricottę przyprawiamy 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu, następnie układamy w 2 kopce na talerzu. Wierzch kopców ricotta z pokrojonymi połówkami gruszki, delikatnie wachlując plastry.
Gruszki skropić miodem i posypać orzeszkami piniowymi.