Miód Dijon Musztarda Schab

Miód Dijon Musztarda Schab
Miód Dijon musztarda Schab może być tylko danie główne szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje $3.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. 29 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka schabu, olej roślinny, musztarda dijon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Miód Dijon Musztarda Schab, Miód musztarda wolnoopadająca schab i ryż, oraz Schab pieczony ziołowo-czosnkowy z sosem miodowo-musztardowym.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Schab doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
SchabSchab
4
W małej misce wymieszać ocet, musztardę i zioła razem. Sos musztardowy do wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
W dużej, żaroodpornej patelni saute na średnim ogniu ogrzać olej roślinny. Polędwicę wieprzową przesmarować ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
SchabSchab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Posmaruj sosem musztardowym i piecz w nagrzanym piekarniku, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 145 Stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Wyjmij z piekarnika i pozostaw na 15 minut przed krojeniem i podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn