Miód Cytrusowo-Gruszkowy
Przepis Citrus - Gruszka miód Cobbler jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 636 kalorii. Ten przepis służy 8. Sprawdza się jako deser w rozsądnej cenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, kawałki, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Podobne przepisy to Brukowiec gruszkowo-żurawinowy z cytrusowym sosem budyniowym, Grillowany Placek Gruszkowy, oraz Szewc jabłkowo-gruszkowy.
Instrukcje
Roztopić masło w piekarniku holenderskim na średnim ogniu; wymieszać kolejne 3 składniki i gotować, często mieszając, 10 do 15 minut lub aż gruszki będą miękkie i soki są lekko zagęszczone i karmel barwione.
Zdjąć z ognia i wymieszać skórką pomarańczową i sokiem pomarańczowym.
Rozwiń piecrust i umieść na gorącej mieszaninie gruszek w holenderskim piekarniku.
Piec w 425 przez 15 minut lub aż skorupa będzie złoty kolor.
Podawać na ciepło; lub pozostawić do ostygnięcia i przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.