Miód Budyń Kubki
Miód budyń kubki może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz jajko, białko jaja, odparowane mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie super. Spróbuj Kubki Z Kremem Waniliowym, Kubki Z Kremem Klonowym, oraz Kubki Z Kremem Z Ajerkoniakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325
Połączyć pierwsze 4 składniki w średniej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Mleko podgrzać na średnim ogniu w małym ciężkim rondlu do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować). Stopniowo dodawać gorące mleko do mieszaniny miodu, stale mieszając trzepaczką.
Wlać 1/2 szklanki mieszanki budyniu do każdego z 4 (6-uncji) kubki budyniu.
Umieść filiżanki w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia; dodaj gorącą wodę do naczynia do pieczenia na głębokość 1 cala.
Piec w temperaturze 325 przez 50 minut lub aż prawie zestaw.
Wyjąć kubki z naczynia do pieczenia; ostudzić całkowicie na stojaku z drutu. Przykryć i dokładnie schłodzić.