Mistrz Irlandii
Irish Champ może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 55 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, mleka, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest idealny do dzień św. Patryka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mistrz Irlandii, Irish Champ Potatoes, oraz Mistrz Irlandii (poundies).
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i napełnij wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Dobrze spuścić. Powrót do bardzo małego ognia i pozostawić ziemniaki do wyschnięcia na kilka minut. (Pomaga, jeśli umieścisz czysty ręcznik na ziemniakach, aby wchłonąć pozostałą wilgoć.)
W międzyczasie podgrzej mleko i zieloną cebulę delikatnie w rondlu, aż będzie ciepło.
Ziemniaki, sól i masło rozgnieść razem, aż będą gładkie. Wymieszać mleko i zieloną cebulę, aż do równomiernego wymieszania. Doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Podawać na gorąco w miseczkach. Ustaw dodatkowe masło dla osób, które dodadzą je do porcji.