Mississippi Mud Cake II

Mississippi Mud Cake II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Mississippi Mud Cake II. Ten przepis służy 15 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 523 kalorie, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu. Mieszanka kremu marshmallow, mleko, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 140 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Mississippi Mud Cake, Mississippi Mud Cake, oraz Mississippi Mud Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj jedną patelnię na ciasto 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
W dużym sosie patelni na małym ogniu, stopić 1 szklankę masła lub margaryny i kakao. Często mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia i dodać biały cukier, dobrze ubić. Ubić jajka po kolei.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
JajkoJajko
4
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać z jajkiem. Wymieszać posiekane orzechy i łyżeczkę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
5
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 35 do 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć ciasto z piekarnika i rozprowadzić krem z pianki na torcie. Łyżka polewy czekoladowej na polewie z prawoślazu, podczas gdy ciasto jest jeszcze gorące i rozłożone. Ciasto zostanie "zabłocone"przez akcję rozprzestrzeniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z PiankiKrem Z Pianki
PiankiPianki
CzekoladaCzekolada
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Aby zrobić lukier: ubić razem pozostałe 1/4 szklanki masła lub margaryny, 1/3 szklanki kakao, 1 łyżeczkę wanilii, mleko i cukier cukierniczy. Raz dobrze połączone łyżką na jeszcze gorącym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WaniliaWanilia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
LukierLukier
CukierCukier
MlekoMleko
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn