Miso Vegetable Noodle Bowl to wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 10g białka, oraz 3G tłuszczu. Na $3.99 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś ukośnie cięty groszek śnieżny, imbir, miso i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Miso Vegetable Noodle Bowl, BOK CHOY & WILD MUSHROOM MISO SOBA NOODLE BOWL, oraz Najprostsza Letnia Warzywna Zupa Miso Z Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron ugotować w holenderskim piekarniku zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz. Spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Doprowadzić wodę i bulion do wrzenia na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodać makaron, edamame, a następnie 6 składników (edamame przez cebulę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Zdjąć z ognia.
5
Połączyć sok, imbir, miso, i chile pasty, mieszając trzepaczką; wymieszać do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Chili
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Miso
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Posypać kolendrą; podawać z limonką, w razie potrzeby.