Miso Vegetable Noodle Bowl to wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 10g białka, oraz 3G tłuszczu. Na $3.99 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś ukośnie cięty groszek śnieżny, imbir, miso i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Miso Vegetable Noodle Bowl, BOK CHOY & WILD MUSHROOM MISO SOBA NOODLE BOWL, oraz Najprostsza Letnia Warzywna Zupa Miso Z Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron ugotować w holenderskim piekarniku zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz. Spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Doprowadzić wodę i bulion do wrzenia na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać makaron, edamame, a następnie 6 składników (edamame przez cebulę).