Miso-marynowany łosoś z ogórkiem-daikon Relish
Miso-marynowany łosoś z ogórkiem-daikon Relish może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 36g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz miso, mirin, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Łosoś Marynowany Miso, Łosoś Marynowany Miso-Imbir, oraz Miso Marynowany Grillowany Łosoś.
Instrukcje
Ubić pierwsze 6 składników w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali, aby zmiksować je na marynatę.
Dodać łososia; obrócić do płaszcza. Przykryć i schłodzić co najmniej 30 minut i do 2 godzin. Podgrzej brojlery. Linia ciężka duża blacha do pieczenia z folią; spray z nonstick spray.
Filety z łososia wyjąć z marynaty miso; za pomocą gumowej szpatułki zeskrobać nadmiar marynaty. Ułóż łososia, skórkę do góry, na przygotowanej blasze do pieczenia. Broil 5 do 6 cali od źródła ciepła, aż skóra jest chrupiąca, o 2 protokół. Używając metalowej szpatułki, Odwróć łososia. Broil aż łosoś jest po prostu gotowane przez i złoty kolor na wierzchu, o 4 protokół.
Przełóż łososia na talerze, skórkę w dół. Łyżka ogórka rozkoszować się.
Posypać sezamem, następnie kiełkami i nori.