Miso Glazed Black Cod może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 844 kalorii, 130g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 12,04 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mirinu, brązowego cukru, sake i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Miso Glazed Black Cod, Grillowany Miso-glazurowany dorsz Czarny, oraz Miso-glazurowany dorsz czarny w bulionie kokosowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 F. wyłożyć grubą blachę do pieczenia folią. Lekko nasmaruj folię i umieść filety na środku. Włącz ustawienie piekarnika do pieczenia i gotować około 4 cali od źródła ciepła, aż glazura jest bąbelkowy i rumiane w miejscach, o 6 protokół.Przełącz ustawienie piekarnika na piec, na 425 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
2
Umieść blachę do pieczenia w dolnej trzeciej części piekarnika i piec przez 8 do 10 więcej minut, lub aż ryby płatki łatwo. (Płatki będą duże sekcje.) W międzyczasie gotuj pozostałą marynatę w rondlu przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Podawać natychmiast, z kilkoma kroplami gotowanej marynaty na boku, w razie potrzeby. Składniki na 4 porcje.przepis dostosowany z dallasnews.com
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.