Miso Glazed Black Cod

Miso Glazed Black Cod
Miso Glazed Black Cod może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 844 kalorii, 130g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 12,04 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mirinu, brązowego cukru, sake i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Miso Glazed Black Cod, Grillowany Miso-glazurowany dorsz Czarny, oraz Miso-glazurowany dorsz czarny w bulionie kokosowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 F. wyłożyć grubą blachę do pieczenia folią. Lekko nasmaruj folię i umieść filety na środku. Włącz ustawienie piekarnika do pieczenia i gotować około 4 cali od źródła ciepła, aż glazura jest bąbelkowy i rumiane w miejscach, o 6 protokół.Przełącz ustawienie piekarnika na piec, na 425 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Umieść blachę do pieczenia w dolnej trzeciej części piekarnika i piec przez 8 do 10 więcej minut, lub aż ryby płatki łatwo. (Płatki będą duże sekcje.) W międzyczasie gotuj pozostałą marynatę w rondlu przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
3
Podawać natychmiast, z kilkoma kroplami gotowanej marynaty na boku, w razie potrzeby. Składniki na 4 porcje.przepis dostosowany z dallasnews.com
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki

Składniki

8caleW szklanym naczyniu do pieczenia an-square ubij razem miso, sake, mirin, brązowy cukier, wodę i ocet ryżowy. Dodaj filety i obróć do płaszcza. Odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowejW szklanym naczyniu do pieczenia an-square ubij razem miso, sake, mirin, brązowy cukier, wodę i ocet ryżowy. Dodaj filety i obróć do płaszcza. Odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaramięramię33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaramięramię4krewetki i żyłkiMiso Glazed Black CodMiso Glazed Black Cod4krewetki i żyłkiDorsz czarny to łuszcząca się, maślana biała ryba, która w rzeczywistości nie jest dorszem. To naprawdę nazywa się Sablefish, ale jest również znany jako ButterfishDorsz czarny to łuszcząca się, maślana biała ryba, która w rzeczywistości nie jest dorszem. To naprawdę nazywa się Sablefish, ale jest również znany jako Butterfish6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.dorsz czarny/szabla (lub halibut)dorsz czarny/szabla (lub halibut)6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.dorsz czarny/szabla (lub halibut)dorsz czarny/szabla (lub halibut)33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych12 łyżeczki czosnku w proszku1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego12 łyżeczki czosnku w proszku1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesucha sakesucha sake23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 ząbki czosnku, 2 rozgniecione, 1 odłożony w całości3 ząbki czosnku, 2 rozgniecione, 1 odłożony w całości1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebiałe misobiałe miso1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniaBiałe miso, sake i mirin (wino ryżowe) można znaleźć w Whole Foods, rynkach azjatyckich i specjalistycznych sklepach spożywczychBiałe miso, sake i mirin (wino ryżowe) można znaleźć w Whole Foods, rynkach azjatyckich i specjalistycznych sklepach spożywczych425arkuszePrzełącz ustawienie piekarnika do pieczenia, na 425 F. Umieść blachę do pieczenia w dolnej trzeciej części piekarnika i piec przez 8 do 10 więcej minut, lub aż ryby płatki łatwo. (Płatki będą duże sekcje.)Przełącz ustawienie piekarnika do pieczenia, na 425 F. Umieść blachę do pieczenia w dolnej trzeciej części piekarnika i piec przez 8 do 10 więcej minut, lub aż ryby płatki łatwo. (Płatki będą duże sekcje.)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn