Miska-Parzony Brzuch Wieprzowy

Miska-Parzony Brzuch Wieprzowy
Miska-gotowany na parze brzuszek wieprzowy jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 860 kalorii, 13g białka, oraz 88 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.27 za porcję. 42 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś fermentowaną fasolę, olej roślinny, brzuch wieprzowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mui Choy na parze z brzuchem wieprzowym, Gotowany na parze brzuch wieprzowy z trawą cytrynową i Assam, oraz Pierogi wieprzowe na parze z brązowym masłem (Manti) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
2
Dodać wieprzowinę do wrzącej wody i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Wyjąć wieprzowinę z wody i spłukać pod zimną bieżącą wodą. Nie wyrzucać wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Podgrzać olej roślinny do 177° w woku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
5
Dodać wieprzowinę, skórkę od strony dołu i smażyć, wirując patelnię od czasu do czasu, na średnim ogniu, aż skóra będzie chrupiąca i ciemnobrązowa, około 5 do 8 minut (uważaj, wieprzowina będzie rozpylać-w razie potrzeby użyj osłony rozpryskowej lub jasnej pokrywki). Powrót wieprzowiny do garnka z wodą i niech moczyć na 15 minut, aż skóra jest pomarszczona.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
6
Wyjmij wieprzowinę z płynu i pozostaw do ostygnięcia. Gdy wieprzowina jest chłodna, pokrój ją w 1/4 plastra, aby każdy kawałek miał pasek skóry na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
7
W płytkiej misce o średnicy 7 do 8 cali, położyć wieprzowinę w dwóch schludnych rzędach na całej podstawie miski, w tym po bokach. Każdy plasterek powinien pokrywać się z ostatnim. Każdy pasek skóry powinien dotykać miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
8
Ułóż na wierzchu rozdrobnione kawałki wieprzowiny, a następnie łyżkę sosu sojowego na całym mięsie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
Dodaj marynowane chili i fermentowaną fasolę. Naciśnij ya cai na całym, tak, że tworzy osłonę na mięso. Dociśnij delikatnie, aby wszystko zagęścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
10
Umieść miskę we wkładce do parownika, przykryj pokrywką i paruj na średnim ogniu przez 2 godziny, uważając, aby woda na dnie nie wyschła.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
11
Aby służyć, wylać nadmiar tłuszczu i wilgoci i umieścić duży talerz do góry nogami nad miską. Chwytając płytkę i miskę mocno, odwróć do unmold.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
12
Podawać natychmiast. Resztki można delikatnie ponownie gotować na parze.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn