Miodowo-Słodki Chleb Kukurydziany
Miód-słodki chleb kukurydziany może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury chleba. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 222 kalorie, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, sodę oczyszczoną, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodki Miodowy Chleb Kukurydziany, Słodki Miodowy Chleb Kukurydziany, oraz Słodki Miodowy Chleb Kukurydziany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w misce. Mieszamy z maślanką i 3 kolejnymi składnikami, aż dobrze się wymieszamy.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w 9-calowej żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Piec w 450 przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.