Miodowo-Balsamiczny Winegret

Miodowo-Balsamiczny Winegret
Miodowo-balsamiczny winegret wymaga ok. 5 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 5 i kosztuje 44 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, musztardę dijon, miód i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Miodowo-Balsamiczny Winegret, Miód Balsamiczny Vinaigrette, oraz Miód Brzoskwiniowy Dijon Balsamiczny Vinaigrette.

Instrukcje

1
W małej misce, ubij razem ocet, musztardę i miód, aż dobrze połączone. Powoli mżawka w oleju w stałej parze, stale ubijając. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MusztardaMusztarda
OcetOcet
MiódMiód
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ubić lub dobrze wstrząsnąć przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn