Miodowe jabłka z lodami

Miodowe jabłka z lodami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj jabłek miodowych z lodami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 86 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Lato. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, cynamon, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Płatki Owsiane Waniliowe Z Jabłkami Miodowymi, Kasza Waniliowa Z Jabłkami Miodowymi, oraz Tosty francuskie z cukrem i miodowymi jabłkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj miód, sok z cytryny, wanilię, cynamon, 2 łyżki. masło i 1/4 szklanki wody na średniej patelni, i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Wymieszać z jabłkami. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować, często mieszając, aż jabłka będą miękkie i ciecz zacznie gęstnieć, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MasłoMasło
MiódMiód
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wyjąć z ognia i wymieszać pozostałą 1 łyżkę. masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Przełożyć do miski i ostudzić przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Lody podzielić na 6 miseczek. Top z mieszaniny jabłek i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn