Mint-Melon Pops
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 93 kalorie, 11g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kawałki kantalupy, sok pomarańczowy, koncentrat limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Melon Mimosan Ice Pops, Melon-Berry Ice Pops, oraz Mrożony Melon-Margarita Pops.
Instrukcje
Puree 1 1/2 szklanki kawałki kantalupy i 1 łyżka soku pomarańczowego w blenderze. Podzielić mieszaninę między formy pop lub 3-uncji kubki papierowe. Zamrozić, aż Góra stanie się jędrna, 30 minut. Blender przepłukać, następnie puree 1 1/2 szklanki plastra miodu, 1 łyżka rozmrożonego koncentratu limonki i 2 liście mięty.
Wyjmij formy z zamrażarki i top mieszaniną spodu. Kryć i zamrażać.