Mint-Melon Pops

Mint-Melon Pops
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 93 kalorie, 11g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kawałki kantalupy, sok pomarańczowy, koncentrat limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Melon Mimosan Ice Pops, Melon-Berry Ice Pops, oraz Mrożony Melon-Margarita Pops.

Instrukcje

1
Puree 1 1/2 szklanki kawałki kantalupy i 1 łyżka soku pomarańczowego w blenderze. Podzielić mieszaninę między formy pop lub 3-uncji kubki papierowe. Zamrozić, aż Góra stanie się jędrna, 30 minut. Blender przepłukać, następnie puree 1 1/2 szklanki plastra miodu, 1 łyżka rozmrożonego koncentratu limonki i 2 liście mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat LimeadyKoncentrat Limeady
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
MiętaMięta
KantalupaKantalupa
Melon MiodowyMelon Miodowy
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wyjmij formy z zamrażarki i top mieszaniną spodu. Kryć i zamrażać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melon MiodowyMelon Miodowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn