Mint Aioli

Mint Aioli
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawki? Mięta Aioli może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Mieszanka mięty, ocet winny, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kotlety jagnięce z miętą Aïoli, Lamb and Feta Sliders with Mint Aioli, oraz Parmezan-ziołowe kotlety jagnięce z miętą Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj 1/2 szklanki majonezu, 2 łyżki drobno posiekanych liści świeżej mięty, 1 łyżkę mielonego czosnku i 1 1/2 łyżeczki octu winnego białego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
świeża Miętaświeża Mięta
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Dodać sól do smaku. Jeśli nadrabiasz do 1 dnia do przodu, przykryj i ochłoń.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Magazyn