Miniaturowe pasterskie placki

Miniaturowe pasterskie placki
Ten przepis służy 48. Jeśli 25 centów za porcję spada w Twoim budżecie, miniaturowe pasterskie ciasta mogą być doskonałym bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, mieloną gałkę muszkatołową, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Miniaturowe Breloki Limonkowe, Miniaturowe Placki Z Jabłkami, oraz Miniaturowe Placki Mięsne podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotować wołowinę, cebulę, seler i marchew na średnim ogniu, aż wołowina nie będzie już różowa; odcedzić. Wymieszaj mąkę, tymianek, sól, gałkę muszkatołową i pieprz do zmieszania; stopniowo dodawaj bulion. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż sos zgęstnieje. Wymieszać z groszkiem; podgrzać. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
SOSSOS
TymianekTymianek
WołowinaWołowina
GrochGroch
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Rozwiń ciasto francuskie. Za pomocą mąki 2-1 / 4-in. okrągły frez, Wytnij 12 kółek z każdego arkusza (zachowaj skrawki do innego użytku.) Przyciśnij kółka do dna i do boków niepasanych miniaturowych kubków na muffinki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
Napełnij każdą z 1-1 / 2 łyżeczek mieszanki wołowej; wierzch lub rura z 1 łyżką tłuczonych ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WołowinaWołowina
4
Piec w temperaturze 400° przez 13-16 minut lub do momentu, gdy ziemniaki będą lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia3
Magazyn