Mini Serniki Czekoladowe

Mini Serniki Czekoladowe
Ten przepis służy 18 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś wanilię, kakao do pieczenia, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe Mini-Serniki, Czekoladowe Mini Serniki, oraz Mini serniki czekoladowe.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. linia 18 średnich kubków muffin, 2 1 / 2x1 1/4 cala, z papierowych kubków do pieczenia. Podziel ciasteczka kanapkowe na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka KanapkoweCiasteczka Kanapkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść 1 połowę ciastka, środkową stronę do góry, w każdym kubku. Lub umieść 1 ciastko waflowe, płaską stroną w dół, w każdej filiżance.
Składniki, których będziesz potrzebować
WafelWafel
3
W dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Stopniowo ubić w 1 szklance cukru i kakao, aż puszyste. Beat in vanilla. Beat w jajkach, jeden po drugim, aż dobrze wymieszane. Dziel równomiernie między kubki (kubki będą prawie pełne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Pieczemy serniki 20-25 minut lub do momentu aż będą twarde. Schłodzić 15 minut (serniki opadną podczas chłodzenia). Przechowywać w lodówce w kubkach muffin co najmniej 1 godzinę; przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę dłużej przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
5
W schłodzonej małej misce, ubić wszystkie składniki bitej śmietany z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż sztywny. Łyżka bitej śmietany na schłodzonych sernikach. Przykryć i schłodzić Pozostałe serniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn