Mini Sernik Dyniowy
Mini Sernik dyniowy wymaga mniej więcej 2 godziny i 40 minut od początku do końca. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 1031 kalorii, 12g białka, oraz 54g tłuszczu każdy. Ten przepis od Allrecipes ma 29 fanów. Jeśli masz mielone goździki, jajka, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Mini Muffiny Z Sernikiem Dyniowym, Mini Drobiazgi Z Sernikiem Dyniowym, oraz Mini Placki Z Sernikiem Dyniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszaj cukier, cynamon, gałkę muszkatołową, goździki, przyprawę do ciasta z dyni i mąkę w małej misce.
W dużej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie puszysty. Ubić jajka, puree z dyni, śmietanę, ekstrakt z wanilii, ekstrakt z migdałów i mieszankę cukru i przypraw; wymieszać, aż będzie gładka i dokładnie połączona. Łyżka mieszaniny równomiernie do skorupy mini pie.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż serniki się ułożą, około 30 minut. Schłodzić na stojakach z drutu przez 10 minut. Przechowywać w lodówce przez 90 minut przed podaniem.
Do podania każdy mini sernik polać bitą śmietaną i szczyptą cynamonu.