Mini Quiche z dziękczynieniem
Mini Quiche z dziękczynieniem może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jeśli masz szalotkę, przyprawę do drobiu, ciasto na ciasto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Resztki Indyka Quiche (Dzień Po Święcie Dziękczynienia), Mini Quiche, oraz Mini Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać masło. Odstawić masło na 1 do 2 minut, a następnie dodać szałwię.
Dodać szalotka i czosnek i gotować, aż zmięknie, o 2 do 3 protokół
Dodać chleb i gotować przez 1 do 2 protokół. Wymieszaj rosół, bulion i przyprawę do drobiu i dobrze połącz.
Zdjąć z ognia. Ułóż małe kawałki farszu chlebowego na małym arkuszu ciastek wyłożonym pergaminem. Umieścić w piekarniku do wyschnięcia i rozwijać konsystencję Tasty, o 6 do 7 protokół.
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Ciasto rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni. Używając 3-calowego kutra do biszkoptów, wybij rund ciasta. (Należy uzyskać 6 na okrągło ciasta.) Formować ciasto ciasto rundy do lekko spryskane mini muffin patelni za pomocą kieliszka strzał wcisnąć ciasto do puszek. Przebij każde formowane ciasto kilka razy widelcem, upewniając się, że boki również są przekłute.
Piec, aż lekko rumiane, o 6 do 7 protokół.
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Obniżyć piekarnik do 325 stopni F. w dużej miarki, ubić jajka i pół i pół trzepaczką, aż dobrze połączone.
Dodać szczypiorek, sól i pieprz.
Dobrze wymieszać. Do każdej pieczonej skorupki ciasta włóż kilka grzanek farszu i polej kilkoma okruchami koziego sera.
Wlać mieszaninę quiche do każdej skorupy. (Jest w porządku, jeśli jajko wycieka ze skorupki.)
Piec mini quiches, aż jajka zestaw, o 15 do 20 protokół.
Wyjmij je z piekarnika i ułóż na półmisku.