Mini Placki Pecan
Ten bezglutenowy przepis służy 180 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 30 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sól, skorupki tarty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Mini Placki Pecan, Mini Placki Pecan, oraz Mini Placki Pecan.
Instrukcje
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące.
W średniej misce wymieszać cukier i syrop kukurydziany. Wymieszać z orzechami pekan, jajkami i kolejnymi 3 składnikami.
Łyżka około 1/4 szklanki mieszaniny orzechów pekan do każdej skorupki tart.
Ułożyć skorupy tarty na dużej blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 25 do 30 minut lub aż zestaw.
Wyjmij do stojaków z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia (około 30 minut).
Dekoruj porzeczkami, w razie potrzeby. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni.