Mini Placki Czekoladowo-Orzechowe
Mini ciasto czekoladowo-orzechowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 36. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 145 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 192 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Multigrain masło orzechowe płatki, budyń czekoladowy, chłodny bitą polewą, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mini Chocolate Peanut Butter Whoopie Placki, Mini Peanut Butter Oreo Placki, oraz Mini Placki Owsiane Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieść miniaturowy papierowy kubek do pieczenia w każdej z 36 mini filiżanek do muffinek.
Zmiażdżyć płatki w robocie spożywczym lub w plastikowej torbie do przechowywania żywności z wałkiem do ciasta.
Dodać roztopione masło i cukier; dobrze wymieszać. Łyżka 1 łyżka mieszanki zbóż do każdego kubka muffin; naciśnij do kubka z tyłu łyżki.
Piec 7 minut. Fajne filiżanki na patelni 15 minut. W międzyczasie złóż ubitą polewę na budyń.
Łyżka 1 łyżka masy budyniowej do każdego schłodzonego kubka. Top każdy z bitą polewą; skropić każdy z roztopionym masłem orzechowym.