Mini Peanut Butter Crunch Ice Cream Cakes
Need a deser bezmleczny? Mini Peanut Butter Crunch ice Cream Cakes może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 784 kalorie, 21g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło orzechowe, woda, masło orzechowe kubek lody, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Spróbuj Mini Peanut Butter Crunch Ice Cream Cakes, Podwójne Lody Z Masłem Orzechowym, oraz Mini batony Crunch z orzechowym masłem Shell Drizzle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350?F. Spray 2 (8-calowe) okrągłe patelnie do ciast z natryskiem do gotowania; linia z papierem do gotowania. Zrób ciasteczka zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając oleju wodnego i jaj. Dziel ciasto równomiernie między patelniami.
Piec 15 do 18 minut lub aż wykałaczka włożona 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czysty. Chłodzić całkowicie w patelniach na regałach chłodzących. Użyj pergaminu, aby podnieść z patelni. Z 2 1/4-Calowy Okrągły foremka do ciastek, wyciąć 6 rund z każdego brownie.
Umieść 8 rund na kartce z ciastkami; odłóż pozostałe 4 na bok.
W rondlu 2-quart, rozgrzać czekoladowe chipsy i masło orzechowe, aż się stopią.
Zdjąć z ognia; wymieszać płatki aż do pokrycia.
Rozłóż cienką warstwę mieszanki zbożowej przez 8 rund brownie na blasze ciastka. Zamrozić 15 minut.
Wyjąć ciasteczka z zamrażarki. Top każdy z małą gałką lodów; stos 1 brownie Okrągły na innym. U góry każdego stosu 1 okrągłym brownie; naciśnij delikatnie. (Oczyść boki ciasta nożem, jeśli to konieczne.) Top z dolewką gorącej polewy krówkowej.
Dekoruj połową cukierków.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Lody można łączyć z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "