Mini Lemon Pork Sandwiches
Mini Lemon Pork Sandwiches może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 538 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 1,76 zł za porcję. Mieszanka oleju roślinnego, liści estragonu, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lemon Pepper schabowe kanapki z brzoskwinią Aioli, Kanapki Z Szynką Mini, oraz Mini kanapki z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozmrażanie rolek zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Spłukać polędwicę i osuszyć.
Połącz olej i 5 kolejnych składników w dużej torbie do zamrażarki lub płytkim naczyniu: dodaj polędwiczki i uszczelnij lub przykryj, i schłodzić co najmniej 4 godziny.
Usuń wieprzowinę z marynaty, odrzucając marynatę.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Umieść wieprzowinę na stojaku brojlerów, który został spryskany nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Piecz wieprzowinę przez 30 do 40 minut lub aż termometr zarejestruje 160 stopni F.
Zmniejsz ciepło piekarnika do 350 stopni F.
Wstawić bułki do piekarnika i piec przez 15 do 20 minut, lub do złotego koloru.
Pokrój wieprzowinę w plastry o grubości 1/4 cala.
Podawać z roladkami obiadowymi i majonezem z estragonu cytrynowego.
Połącz wszystkie składniki. Wyluzuj.