Mini Krakersy Serowe
Mini krakersy serowe to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mąkę, żółtko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 2 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowy Brie cztery sery makaron z serem z maślanymi krakersami Ritz, Francuska zupa cebulowa z Mini grzankami Gruyère (aka mini grillowany ser) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym pulse obie mąki, proszek do pieczenia, sól, ser i cayenne do wymieszania.
Dodać masło; pulsować do kruchego i mieszanina przypomina teksturę małego groszku, około 10 sekund. Żółtko ubić 1/4 szklanki zimnej wody; dodać do procesora. Pulsuj kilka razy, aż ciasto zacznie się łączyć, około 20 sekund. Ciasto nie powinno być lepkie, ale powinno po prostu trzymać się razem. Puls w kilku kroplach zimnej wody, w razie potrzeby.
Przenieść do lekko mąki powierzchni roboczej; zebrać w piłkę. Podziel ciasto na pół, spłaszczyć każdy na prostokąt 4-na-5-calowy i owinąć w plastik. Schłodzić przez co najmniej 30 minut i do 2 godzin.
Wyjąć 1 kawałek ciasta z lodówki.
Pozostawić lekko zmiękczyć przed walcowaniem.
Rozgrzej piekarnik do 204°. lekko mąkę arkusz pergaminu. Praca z 1 kawałek na raz, roll ciasta na pergaminie w 1/8-calowy grubości arkusza, o 8 na 12 cali. Delikatnie przesuń pergamin na blasze do pieczenia. Używając kółka do ciasta lub ostrego noża, pokrój ciasto na kwadraty 1 1/4 cala, przycinając i odrzucając nierówne krawędzie, w razie potrzeby. Nakłuj każdy kwadrat widelcem.
Piec, aż krakersy są lekko rumiane wokół krawędzi i wysuszone w centrum, o 12 protokół. Za pomocą małego, ostrego noża odetnij wszystkie krakersy, które upiekły się razem.
Ostudzić na blasze do pieczenia na stojaku z drutu, a następnie ostrożnie odciągnąć kwadraty, które są sklejone. Powtórz z pozostałym ciastem. Przechowywać w szczelnym pojemniku.