Mini kanapki z szynką, Szwajcarską, żytnią z żurawinową cebulą
Mini szynka, Szwajcarska, Żytnia kanapki z żurawiną cebula smak wymaga o 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Na 33 centy za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 44. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz musztardę dijon, rozmaryn, szynkę z pieczonej szynki spiralnie ciętej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 31% to danie nie jest takie niesamowite. Spróbuj Relikt Żurawinowo-Cebulowy, Kanapki z indykiem z żurawinowo-morelowym smakiem, oraz Tarta Żurawinowo-Cebulowa podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; podsmażyć, aż zbrązowieje, 10 do 12 minut.
Dodać rozmaryn i goździki; nadal saute aż pachnące, 1 do 2 minut dłużej. Wymieszać w sosie żurawinowym i gotować na wolnym ogniu, aż się rozgrzeje.
Zdjąć z ognia i odstawić. (Smak żurawinowo-cebulowy można schłodzić, przykryć i schłodzić do 2 tygodni wcześniej.)
Do montażu: Praca w partiach, położyć pieczywo na powierzchni roboczej i rozprowadzić z około 1/4 łyżeczki. musztarda i 1 łyżeczka. żurawinowy smak. Wierzch połowy pieczywa z porcją szynki, sera i rukoli (opcjonalnie), następnie pozostałą kromkę chleba. Połówkę każdej kanapki po przekątnej, przyklejając każdą połowę wykałaczką. (Kanapki można przykryć wilgotnym ręcznikiem papierowym i folią i mogą pozostać w temperaturze pokojowej przez 2 godziny.)